آدرس ما : شیراز، سی متری سینما سعدی، کوچه 13، ساختمان آذین، طبقه دوم، واحد4 شماره تماس :07132300589 ، 07132358665 و 09173740155 تماس از طریق واتس اپ و تلگرام : 09398805696

آب آشامیدنی و تصفیه آب

نگرانی‌های اساسی در مورد آب آشامیدنی عبارتند از:
مراحل تصفیه آب در تصفیه خانه های آب:

-وجود باکتری‌های بیماری‌زا(پاتوژن‌ها) در آب

-کمبود یا زیاد بودن غلضت بعضی از یون‌ها که در سلامتی انسان نقش دارند.

-ذرات معلق آب

-بو و مزه‌ی آب

قسمت دوم : انتخاب فرایندهای تصفیه بر پایه کیفیت آب

ناخالصی‌های آب را به دو دسته‌ی عمده می‌توان تقسیم کرد:

الف- ناخالصی‌های معلق : این ناخالصی‌ها شامل موارد زیر است :

1- ذرات معلق زنده‌ی بیماری‌زا مانند عوامل حصبه، وبا و تخم انگل‌ها

2- ذرات معلق زنده‌ی غیر بیماری‌زا مانند برخی جلبک‌ها و تک‌سلولی‌ها

3- ذرات معلق غیر زنده مانند ذرات رسی و کلوییدها

برای زدایش و یا کاهش ناخالصی‌های فوق، تصفیه‌ی متعارف شامل فرایندهای اختلاط سریع، انعقاد، ذره‌سازی، ته‌نشینی، فیلتراسیون و گندزدایی به‌کار می‌رود.
برای مشاهده متن کامل مقاله بر روی لینک زیر کلیک کنید
آب آشامیدنی و تصفیه آب